Hvad er en naturlig tandprotese?

Er det vigtigt for dig, at din protese ser så naturlig ud som muligt? Så er vi hos MinTandtekniker Aalborg i stand til, at bygge protesen op, så både dine tænder og gummematerialet ser naturligt ud. Tandprotesen bliver derfor mere ægte, da vi vælger en tandfarve, der passer til din alder og tidligere smil. Derudover laver vi små skævheder i tandstillingen, for at sikre det naturlige look.

Om du vil have hvide tænder eller har andre ændringer, så kan du selv bestemme over din nye tandprotese. Tandprotesen formes ud fra dine ønsker, og du har stor medbestemmelse i udformningen af din protese. Vi går langt for vores kunder, da vi ved, hvor vigtigt et naturligt og autentisk smil er for den enkelte.

Hvis du har spørgsmål om den naturtro tandprotese, så kontakt os på tlf. 98 770 770. Vi stiller vores ekspertise og erfaring til din rådighed, så vi kan give dig det bedste resultat.

Kan man se forskel på mine gamle tænder og protesen?

Mange mennesker kan frygte, at den nye protese vil se kunstig ud. Dette er ikke tilfældet med en naturtro tandprotese. Vi fokuserer nemlig på at skabe den mest autentiske protese til dig, så du kan bevare dit smil.

Den naturlige tandprotese giver også tandkødet et naturligt look. Dette gøres ved at lave små forskelle i farvningen, og derudover laves tandkødet også med samme nubrede overflade.

Hvis du ønsker, at din nye protese skal ligne dit gamle smil, så kan tandstillingen laves ud fra billeder af dine nuværende tænder. På den måde kan vi skabe en naturtro protese til dig, og på samme tid bevare dit nuværende smil.
Hvis du derimod allerede har en protese, kan vi lave en nøjagtigt kopi af den gamle protese.

Kan jeg få tilskud til min protese?

Hvis du ønsker at søge tilskud til din tandprotese, så er det vigtigt, at du søger inden behandlingen begynder.

Der er flere forskellige muligheder for at få tilskud til din protese. Herunder kan du se de forskellige muligheder, hvis du overvejer en naturlig tandprotese:

  • Medlemskab af Sygeforsikring Danmark giver adgang til tilskud. Dette afhænger dog af, hvilken gruppe du er placeret i. Derfor bør du undersøge, hvilken gruppe du er i, og hvorvidt du kan få tilskud til din tandprotese eller ej. Tag derfor kontakt til Sygeforsikring Danmark, da det kan gøre din regning mere overskuelig. Du skal enten være i gruppe 1 eller gruppe 2, for at kunne modtage tilskud til din tandlægeregning.
  • Økonomisk vanskeligt stillede pensionister kan få tilskud til deres tandprotese af kommunen. Dette tilbud afhænger dog af, hvilken kommune du bor i. Tag endelig kontakt til os, så vil vi svare på dine spørgsmål.
  • Har du en tandforsikring? Så undersøg, hvor meget dit forsikringsselskab dækker dig ind. Kontakt derfor dit forsikringsselskab inden behandlingen påbegyndes, så du får vished om, hvor godt du er sikret i forhold til din nye tandprotese.

Hos MinTandtekniker Aalborg ved vi, hvor voldsom en stor uventet udgift nogle gange kan være. Derfor tilbyder vi en rentefri afbetaling gennem KroneKonto. På den måde kan du nyde dit nye smil, og betale over en overskuelig periode.