Hvad kan du forvente?

Hos MinTandtekniker Aalborg lover vi aldrig mere end vi kan holde, så derfor er du altid sikker på at få en ærlig vurdering. Det er vores ansvar, at du som patient føler dig velinformeret og bliver præsenteret for de behandlingsmuligheder, der passer til netop dit behov, samt de fordele/ulemper der eventuelt høre med.
Det er meget vigtig for os, at du som patient føler dig hørt og forstået, når vi sammen taler om dine ønsker og behov. Derfor sætter vi altid god tid af til vores patienter.
Vi laver aldrig noget færdigt før du som patient har godkendt og føler dig tilfreds. Såfremt du ved prøvningen af tandopstillingen ombestemmer dig mht. tændernes størrelse eller farve, sættes der nye på efter dine ønsker – og dette koster ikke ekstra.
Alle proteser laves på vores eget laboratorium i klinikken. Når den færdige protese er afleveret, følger vi op på arbejdet med en kontrol tid og eventuelle rettelser, hvis dette er nødvendigt.
Derudover vil du blive indkaldt til et årligt proteseeftersyn således, at vi altid sikrer os, at din protese har den helt rigtige pasform, og slider mindst muligt på gummer og kæber.
Ved patienter med et resttandsæt sikrer vi os altid, at tandlægen er enig i en eventuel behandling. Har du ingen tandlæge, kan vi henvise dig til en af flere dygtige tandlæger i området, alt efter hvilken behandling, der skal laves.