Priser på tandtekniker i Aalborg

Hos MinTandtekniker Aalborg har du mulighed for at vælge proteser i forskellige prisklasser. Pris på protese afhænger af, hvor lang garanti, samt hvilken kvalitet af proteser der ønskes. Prisen afhænger selvfølgelig også af, hvilken type der er tale om; delprotese, helprotese eller noget helt tredje. Dermed kan du få de tænder du ønsker til den rette pris.

Hos MinTandtekniker Aalborg er vi specialister i at lave de fleste typer tandproteser til en gode priser. Vi ønsker selvfølgelig at du som vores kunde går her fra med et smil, du er tilfreds med, hvorfor vi også yder gratis rådgivning gennem hele processen; så kan du gå fra os med de rette proteser til en god pris.

Rentefri afdragsordning til tandlægeregning

Hvis du står overfor at skulle have en større behandling af en tandtekniker hvor regningen kan komme til at virke uoverkommelig, tilbyder vi også at dele betalingen op i en rentefri afdragsordning i samarbejde med Kronekonto. Så er du sikret, at dine tænder bliver pæne igen uden at økonomien falder fra hinanden. Den rentefri afdragsordning kan du læse mere om her

Tandtekniker priser for pensionister

Hvis du er pensionist og har et medicinkort (helbredskort) er der gode chancer for, du er berettiget til et større tilskud hos kommunen. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at søge dette tilskud for dig, så du kan få, hvad du er berettiget til.

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser, eller hvordan vi kan hjælpe med en rentefri afdragsordning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf.: 98 770 770 eller på mail: info@mintandtekniker-aalborg.dk .